Spiseborde

Mangler du et spisebord, så kan du her sammensætte dit helt eget unikke bord. Vælg form, størrelse, og se dit bord forskellige farver, se det med forskellige typer ben og tillægsplader.

Spiseborde

Mangler du et spisebord, så kan du her sammensætte dit helt eget unikke bord. Vælg form, størrelse, og se dit bord forskellige farver, se det med forskellige typer ben og tillægsplader.

SPISEBORDE

Vælg mellem CIRCLE, CONNECTION, LONG SQUARE, SOFT SQUARE og Bønne. Spisebordene fås i 100 farver og 100 størrelser samt forskellige typer ben. Bestil ud fra standardmål, eller få dit spisebord specialdesignet efter dine ønsker. Herunder ser du priseksempler på udvalgte størrelser. Har du brug for en størrelse der ikke er vist her, så tøv ikke med at kontakte os.

håndlavet-150x150

Circle spisebordet

Vores populære CIRCLE spisebord fås i forskellige størrelser og kan fås både med og uden tillægsplader. CIRCLE Ø100 og under kan fåes med fire tillægsplader uden knækben. Ønsker man knækben er det ikke muligt at tilkøbe tillægsplader. CIRCLE Ø110,Ø120 og derover fås med op til 4 tillægspader. Vælg mellem vores særlige knækben placeret i midten i 5 forskellige farver, eller vælg de klassiske runde ben i egetræ eller sortbejset eg. Tillægspris for knækben i træ +2500,- eg, sort eg, brunbejset eg.

Prøv vores costumiser eller se mere her

Connection spisebordet

CONNECTION spisebordet er rektangulært med runde hjørner for et blødere look. Det fås i forskellige størrelser og kan fås med enten tillægsplader eller endeplader. Vælg mellem vores særlige knækben i 5 forskellige farver, eller vælg de klassiske runde ben i egetræ eller sortbejset eg. Tillægspris for knækben i træ +2500,- eg, sort eg, brunbejset eg. Herunder ser du priseksempler på udvalgte størrelser. Har du brug for en størrelse der ikke er vist her, så tøv ikke med at kontakte os. 

Se mere her

Long square

LONG SQUARE spisebordet fås i forskellige størrelser og kan fås med enten tillægsplader eller endeplader. Vælg mellem vores særlige knækben i 5 forskellige farver, eller vælg de klassiske runde ben i egetræ eller sortbejset eg. Tillægspris for knækben i træ +2500,- eg, sort eg, brunbejset eg. Herunder ser du priseksempler på udvalgte størrelser. Har du brug for en størrelse der ikke er vist her, så tøv ikke med at kontakte os. Se mere her

Soft square

SOFT SQUARE spisebordet er en mellemting mellem et rundt og et firkantet bord. Det har bløde hjørner og kanter, og fås i forskellige størrelser. Det er ikke muligt at få tillægsplader til soft square borde. Vælg mellem vores særlige knækben i 5 forskellige farver, eller vælg de klassiske runde ben i egetræ eller sortbejset eg. Tillægspris for knækben i træ +2500,- eg, sort eg, brunbejset eg. Herunder ser du priseksempler på udvalgte størrelser. Har du brug for en størrelse der ikke er vist her, så tøv ikke med at kontakte os. SOFT SQUARE modellen fås også som følgende:

Bønne skrivebord & spisebord

Som en del af vores bordssortiment har vi også skriveborde. Vi har tre forskellige størrelser

1) Stor bønne ca. 100x70cm

2) X-stor bønne ca. 120x80cm

3) XX-stor bønne ca. 140x93cm (Sendes ikke).

Alle skrivebordene er 72 cm høje. Der er tre slags ben; sortlakerede stålben, sortbejdset- og naturfarvet eg.

Vi producerer også spiseborde. Kom ind i vores butik og se et lille udvalg og snak med vores personale om de mange muligheder

INFORMATION

Vores spiseborde, specialborde og skriveborde fås i laminat op til 100 farver, og i linoleum i 16 farver. Bordpladen er 26 mm gennemfarvet sort MDF eller lys MDF med laminat eller linoleum. Bordhøjden er 72 cm. Fås med forskellige slags ben.

Få dit helt eget spisebord, vælg mellem 100 smukke farver. Vi laver spiseborde i Laminat og linoleum. 

 

 

Laminat er den klassiske og mest holdbare overflade som fås i 100 flotte farver. Med Laminat får du en stærk og praktisk finisher, der har en lang holdbarhed og kan blive brugt i mange år.

 

Med Linoleum får du et smukt, 100% naturligt og elegant materiale. Det har en mat overflade, der er varm og behagelig at røre ved.

Linoleum fås med en tillægspris fra: +1000,

 

Vil du vide mere om hvordan du vedligeholder dit laminat bord, så læs mere her

 

Vores spiseborde laves desværre ikke i massiv træ. Dog laver vi vores knækben i massiv egetræ.

connection-mklap_DSC9828-768x512Standardben er lakeret jern, men man kan også vælge imellem sorte ben eller krom ben.

Vælg mellem vores særlige knækben placeret i midten i 5 forskellige farver, eller vælg de klassiske runde ben i egetræ eller sortbejset eg.

Standard højden på spisebordene er 72cm. 

Tillægspris for knækben i træ +2500,- eg, sort eg, brunbejset eg.

 

Det er muligt at tilkøbe bordene med tillægsplader, som både kommer i udtræk og endeplader.

Vi tilbyder desværre ikke tillægsplader til vores Soft Square borde. connection-mklap_DSC9828-768x512

Vi laver alle spiseborde på bestilling. Der er normalt op til 8 ugers leveringstid på spisebordene. 

 

OBS. Vi leverer ikke spiseborde, men de kan afhentes i butikken, når du får besked om at bordet er færdigt.  Du kan også selv bestille fragt via et eksternt fragtfirma – vi hjælper gerne ved afhentning. 

har du særlige ønsker?

Hvis du har særlige ønsker eller har brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på tlf 24 24 73 62 eller boennen@dzoo.dk

VORES KUNDER SIGER

Biodiversitets-skov-e1656931727514

VI PLANTER ET TRÆ

Designer Zoo ønsker at være mere miljøansvarlige ved at minimere vores CO2-udslip. Derfor har vi indgået et samarbejde med Growing Trees Network, Der er en dansk NGO, som arbejder for at minimere CO2-udslip ved at plante træer forskellige steder i verden.

Vi har valgt at samarbejde med Growing Trees Network for at kompensere for forbruget af træ i vores bordproduktion. Derfor planter vi et træ, når du køber et bord!

Donation går til Growing Trees' arbejde med at plante træer i biodiversitets skove i Danmark

Bliv klogere på Growing Trees-projektet lige her.

Viser alle 12 resultater