Levering & Handelsbetingelser

Velkommen til bønnebord.dk


Ved handel på denne hjemmeside, der ejes af Karsten Lauritsen, Vesterbrogade 137, 1620 KBH V (CVR NR: 40242945) accepterer du automatisk nedenstående betingelser.


Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på vores webshop (Aftalen kan kun indgås på dansk).

Bestilling af varer

Du kan bestille online 24 timer i døgnet.

 

Når du afgiver en ordre skal du udfylde dine personlige informationer, så som navn, adresse og kontooplysninger, og du vil modtage en ordrebekræftelse af din bestilling pr. e-mail.

 

Når du modtager denne ordrebekræftelse er din ordre bindende og vi går i gang med din ordre på vores værksted.

Hvis der er noget du er i tvivl om skal du ringe til vores værksted på 2424 7362 eller sende en mail til boennen@dzoo.dk.

priser og betaling

Den gældende pris er den, som på tidspunktet for bestillingen er
angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer ordren.
Alle opgivne priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms (25%).
 

Du kan betale med følgende kort på bønnebord.dk:

  – Dankort
  – Visakort/dankort
  – Mastercard.

 

Beløbet bliver først trukket på din konto når din ordre er færdigproduceret og klar til afsendelse.

produktionstid

Forventet produktionstid på spiseborde er 8 uger, og er det estimerede antal arbejdsuger, som fortæller hvornår bordene står færdige på vores værksted.

Forventet produktionstid på sofaborde er 4 uger, og er det estimerede antal arbejdsuger, som fortæller hvornår bordene står færdige på vores værksted 

 

Produktionstiden må ikke forveksles med leveringstiden.

hvor henter jeg mit bord

Når du gennemfører en ordre med afhentning, står bordene i vores butik i København.
 
Du kan hente dine borde, efter du er blevet kontaktet og har fået bekræftet, at din ordre er færdig.
 

Afhentningssted:

 

Designer Zoo       
Vesterbrogade 137                   
1620 København V                    
Tlf.nr.: 2424 7362

levering / forsendelse

Borde bestilt på bønnebord.dk bliver sendt med Post Nord. Leveringstiden er normalt 1 – 3 hverdage.
 

Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelsen bedes du kontrollere pakkens indhold.

 

Er pakken/og eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til Post Danmark/fragtfirmaet og til os med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen.

 

Vi er ikke ansvarlig for borde der er beskadiget under transporten.

Vi sender alle borde som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Hvis din pakke udebliver, så kontakt os på boennen@dzoo.dk.

 

Husk at skrive dit ordrenummer.

fragtpriser

Borde bestilt på bønnebord.dk bliver sendt med Post Nord og forsendelse koster 248,- i Danmark.
 
Prisen er gældende ved bestilling af sofaborde på maksimalt 120 cm i længde og er en fast forsendelsepris gældende for een samlet bestilling uanset antallet af borde.
 

Spiseborde leveres ikke, men kan, når kunden modtager besked om at de er klar, afhentes af kunden i vores butik på Vesterbrogade 137, 1620 København V, inden for almindelig åbningstid.

international forsendelse - international shipping:

Vi sender med glæde bønneborde ud til hele verden. Hvis du ønsker at få tilsendt bønneborde til en adresse uden for Danmark, så skriv en mail til boennen@dzoo.dk.
 

Prisen er 600 kr. på forsendelser til Europa. Ved forespørgsler på forsendelser uden for Europa bedes du sende en mail til boennen@dzoo.dk

 

We are happy to ship Beantables abroad! If you have any international inquiries please send us an email at boennen@dzoo.dk. For now, our web shop is not set up for international credit cards but we do accept orders paid through bank transfer.

 

Shipping within Europe is DKK 600. For shipping rates for the rest of the world contact us at boennen@dzoo.dk.

fast track

Hvis du vælger Fast Track kan du få dine borde leveret indenfor 2 – 5 hverdage i 98 % af tilfældene.
 
Dette koster 30 % af din købspris.

 

Når du har lavet din bestilling med Fast Track på designerzoo.dk/bønnen vil du blive kontaktet af vores

værksted. Så det er vigtigt at vi får dit tlf. nummer.

fortrydelsesret

Alle borde som sælges af Designer Zoo er bestillingsvarer.


Ved bestilling af borde, giver du dit samtykke til, at Designer Zoos
værksted påbegynder fremstillingen af bordene på det tidspunkt Designer
Zoo sender en ordremail til dig.


Herved er der indgået en bindende
aftale, og din fortrydelsesret er derfor bortfaldet.

farver

Selv om vi har gjort hvad vi kan for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computerens farver og skærmopløsninger variere.
 
Vi kan derfor ikke garantere, at din skærm gengiver farven helt korrekt. Hvis du er i tvivl om farven, så kom ind i vores butik og se vores farveprøver eller ring til os, så vil vi forsøge at hjælpe dig efter bedste evne.
 

Vi anser det ikke for mangel eller fejl, at en farvenuance ikke er som forventet. Dette er derfor ikke reklamationsberettiget 

forbehold

VI tager forbehold for prisfejl, tastefejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.

reklamationer

Designer Zoo handler under købeloven og under de retningslinjer der er givet af forbrugerstyrelsen.
 
Reklamationer foregår efter købelovens regler. Det betyder at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke fejl, skader eller slitage som skyldes forkert brug.
 
Hvis en vare viser sig at være beskadiget eller defekt efter udpakning, bedes du kontakte os hurtigst muligt og senest 5 dage efter modtagelsen. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at sende os en mail på boennen@dzoo.dk eller ringe til vores værksted på 2424 7362.
 

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt os venligst på tlf. 2424 7362 eller på boennen@dzoo.dk.

levering / forsendelse

Borde bestilt på bønnebord.dk bliver sendt med Post Nord. Leveringstiden er normalt 1 – 3 hverdage.
 

Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelsen bedes du kontrollere pakkens indhold.

 

Er pakken/og eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til Post Danmark/fragtfirmaet og til os med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen.

 

Vi er ikke ansvarlig for borde der er beskadiget under transporten.

Vi sender alle borde som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Hvis din pakke udebliver, så kontakt os på boennen@dzoo.dk.

 

Husk at skrive dit ordrenummer.

vedligeholdelse

Laminat: Ved daglig rengøring er en opvredet klud med sulfo, er alt der skal til, for at holde et pænt bønnebord. Sørg dog for at få vasket eventuelle sæberester af med en fugtig klud. Hvis bordet er særligt snavset, kan almindelig glasrens gøre arbejdet færdigt.
 

Linoleum: Daglig rengøring af Linoleum foretages med en fugtig klud med et neutralt rengøringsmiddel, eller med et linoleumsplejeprodukt f.eks. mærket Monel. Spilte væsker tørres op med det samme med en fugtig klud.

 

Massive træborde: Den daglige rengøring klares med en hårdt opvredet klud. Ved brug sker der en naturlig afvaskning af olien, derfor anbefaler vi, at behandle bordet efter behov. Vi anbefaler at bruge en rustikolie til bordplader og følge anvisningerne på produktet.