Designer Zoo & Bæredygtidhed

Vi synes det er vigtigt at have taget stilling til bæredygtighed i forhold til vores produktionsproces og det ansvar, vi har overfor vores planet. Hos Designer Zoo er vi dedikerede til at fremstille borde med omtanke for både miljøet og kvaliteten af vores håndværk. Beliggende i hjertet af København, skaber vi hvert bord med omhu og lokal forankring, mens vi stræber efter at minimere vores miljøpåvirkning. Men vores engagement i bæredygtighed stopper ikke der. For os handler det ikke kun om at reducere vores fodaftryk, men også om at give noget tilbage til naturen. Derfor planter vi et træ for hvert solgt bord, som en del af vores engagement i at bevare og beskytte vores skove. Sammen med vores fokus på holdbarhed og lang levetid for vores borde, ønsker vi at inspirere til en mere bæredygtig livsstil og indretning, hvor kvalitet og omtanke går hånd i hånd.

Ansvarlig produktion

Hele produktionen foregår lokalt på vores eget værksted i Danmark. Dermed har vi også styr på alle processer foregår på en ordentlig og ansvarlig måde. Vi forsøger at implementere flere metoder for at minimere spild og udledning af CO2. Et eksempel er vores omhyggelige udnyttelse af alle materialer fra vores bord produktion, så intet går til spilde. 

Du spørger måske, hvordan dette fungerer?

Vores designer og ejer, Karsten, benytter simpelthen alle materialer fra træproduktionen – ingenting går tabt. De overskydende materialer fra bordproduktionen anvendes til at skabe en række forskellige produkter som: BønnestagerBønnebakker og Skærebrætter i forskellige former og størrelser. På denne måde udnytter vi træet fuldt ud, og der er ingen materiale, der går til spilde.

 

Design med lang levetid

Vores borde er designet til at have en lang holdbarhed og levetid, hvilket vil pryde dit hjem i mange år fremover eller endda gå videre i arv. Ved at beholde dit bord i årevis vil du bidrage positivt til miljøet på lang sigt.  så længe, du ønsker (eller gå videre i arv). At holde på dit bord i mange år vil derfor gøre en positiv forskel for miljøet på længere sigt.

 

Fordele ved Laminat

Et laminatbord fra Bønnebordet tilbyder en række fordele, herunder lang holdbarhed, og lang levetid. Laminatsoverfladen er let at rengøre og modstandsdygtig overfor ridser og pletter, hvilket gør det ideelt til daglig brug. Med et laminatsbord kan du nyde et stilfyld design, der samtidig er praktisk og nemt at vedligeholde. Investér i et laminatbord fra Bønnebordet og få glæde af både æstetik og funktionalitet i det hjem.

 

Fordele med Linoleum

Et linoleumbord fra Bønnebordet tilbyder en række fordele, herunder er det antibakterielt, men det er også selvhelende, hvilket betyder, at små ridser i overfladen kan repareres over tid. Et linoleum bord er en holdbar og pålidelig løsning, med ekstra lang levetid og stor slidstyrke.


Bestil dit helt eget special-designede bord hos os i dag for at støtte vores bæredygtige initiativer. 

VI PLANTER ET TRÆ, NÅR DU KØBER ET BORD!

Designer Zoo er forpligtet til at fremme miljøvenlige praksisser og reducere vores CO2-udslip. Derfor har vi etableret et meningsfuldt partnerskab med Growing Trees Network, en dansk NGO, hvis mission er at bekæmpe klimaforandringer ved at plante træer på tværs af kloden.

 

Når du investerer i et bord fra Designer Zoo, bliver du en del af vores miljøvenlige initiativ ved at støtte vores samarbejde med Growing Trees Network. Dette går ud på at plante et træ som kompensation for træforbruget i vores bordproduktion. Samtidig bidrager det til opbygningen af en skov her i Danmark. Vi har valgt at fokusere vores indsats på biodiversitetsskoven Fladholdtvej ved Slagelse, hvor træerne ikke blot hjælper med at absorbere CO2, men også fremmer biodiversiteten og understøtter lokal økosystemer.

 

Vores engagement i Growing Trees-projektet er en afgørende del af vores strategi for at mindske vores miljømæssige påvirkning og skabe en positiv effekt på planeten. Vi er stolte af at være en del af en bevægelse, der ikke blot neutraliserer vores CO2-aftryk, men også bidrager til skabelsen af bæredygtige skove, der gavner både vores samfund og vores globale miljø.

 

Læs mere om Growing Trees-projektet lige her for at få yderligere indsigt.