Designer Zoo Borde

Designer zoo borde logo

phone icon  24 24 73 62      envelope icon  boennen@dzoo.dk      facebook  instagram 

CIRCLE Ø110 sort kant

CIRCLE Ø110 er vores næst mest solgte spisebord. Dette runde bord uden tillægsplader egner sig godt til hverdagen hvor 4-5 personer samles. Med overflade af laminat i valgfri farve, får du et unikt bord med en særdeles holdbar overflade. Bordet her kommer med sort kant og knækben i sort jern, der er placeret i midten af bordet, så siddepladserne kan placeres frit rundt om hele bordet.

Specifikationer for CIRCLE Ø110 uden tillægsplader:

  • 110 cm i diameter
  • Kant: sort
  • Knækben: sort jern
  • Valgfri bordpladefarve – vælg mellem 100 laminat farver. Linoleum +1000,-
    Se farverne nedenfor.

Ved køb angives ønskede farve i kommentarfeltet eller kontakt os på tlf. 2424 7362 eller mail boennen@dzoo.dk

Har du andre ønsker til et bord, så kan vi lave det meste, tøv ikke med at kontakte os.

CIRCLE Ø110 fås med op til 4 tillægsplader. Se evt. CIRCLE Ø110 med 2 plader

kr.6,000.00

Circle spisebordet

Vores populære CIRCLE spisebord fås i forskellige størrelser og kan fås både med og uden tillægsplader. CIRCLE Ø100 og under kan fåes med fire tillægsplader uden knækben. Ønsker man knækben er det ikke muligt at tilkøbe tillægsplader. CIRCLE Ø110,Ø120 og derover fås med op til 4 tillægspader. Vælg mellem vores særlige knækben placeret i midten i 5 forskellige farver, eller vælg de klassiske runde ben i egetræ eller sortbejset eg. 

Information

Vores spiseborde, specialborde og skriveborde fås i laminat op til 100 farver, og i linoleum i 24 farver. Bordpladen er 26 mm gennemfarvet sort Fibralux MDF eller lys Fibralux MDF med laminat eller linoleum. Bordhøjden er 72 cm. Fås med forskellige slags ben.

Få dit helt eget spisebord, vælg mellem 100 smukke farver. Vi laver spiseborde i Laminat og linoleum. 

Laminat er den klassiske og mest holdbare overflade som fås i 100 flotte farver. Med Laminat får du en stærk og praktisk finisher, der har en lang holdbarhed og kan blive brugt i mange år.


Med Linoleum får du et smukt, 100% naturligt og elegant materiale. Det har en mat overflade, der er varm og behagelig at røre ved.

Linoleum fås med en tillægspris fra: +1000,

 

Vil du vide mere om hvordan du vedligeholder dit laminat bord, så læs mere her

 

Vores spiseborde laves desværre ikke i massiv træ. Dog laver vi vores knækben i massiv egetræ.

connection-mklap_DSC9828-768x512Standardben er lakeret jern, men man kan også vælge imellem sorte ben eller krom ben.

Vælg mellem vores særlige knækben placeret i midten i 5 forskellige farver, eller vælg de klassiske runde ben i egetræ eller sortbejset eg.

Standard højden på spisebordene er 72cm. 

Tillægspris for knækben i træ +2500,- eg, sort eg, brunbejset eg.

 

Det er muligt at tilkøbe bordene med tillægsplader, som både kommer i udtræk og endeplader.

Vi tilbyder desværre ikke tillægsplader til vores Soft Square borde. connection-mklap_DSC9828-768x512

Vi laver alle spiseborde på bestilling. Der er normalt op til 8 ugers leveringstid på spisebordene. 

 

OBS. Vi leverer ikke spiseborde, men de kan afhentes i butikken, når du får besked om at bordet er færdigt.  Du kan også selv bestille fragt via et eksternt fragtfirma – vi hjælper gerne ved afhentning. 

har du særlige ønsker?

Hvis du har særlige ønsker eller har brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på tlf 24 24 73 62 eller boennen@dzoo.dk

Flere spiseborde

Vælg mellem CIRCLE, CONNECTION, LONG SQUARE, SOFT SQUARE og Bønne. Spisebordene fås i 100 farver og 100 størrelser samt forskellige typer ben. Bestil ud fra standardmål, eller få dit spisebord specialdesignet efter dine ønsker. Herunder ser du priseksempler på udvalgte størrelser. Har du brug for en størrelse der ikke er vist her, så tøv ikke med at kontakte os.

håndlavet-150x150
CIRCLEm1Plade

VÆLG DEN RIGTIGE STØRRELSE

Hvor stort skal et rundt spisebord være? Det er et spørgsmål, mange står overfor, når de ønsker at tilføje en smule elegance og stil til deres spisestue. Runde spiseborde er ikke kun æstetisk tiltalende, de skaber også en mere intim atmosfære og gør det lettere at føre samtaler med alle omkring bordet. 


Men hvordan finder man den rette størrelse, der passer til både pladsen i rummet og antallet af personer, der skal sidde omkring det?

VI PLANTER TRÆER

Designer Zoo ønsker at være mere miljøansvarlige ved at minimere vores CO2-udslip. Derfor har vi indgået et samarbejde med Growing Trees Network, Der er en dansk NGO, som arbejder for at minimere CO2-udslip ved at plate træer forskellige steder i verden.

Vi har valgt at samarbejde med Growing Trees Network for at kompensere for forbruget af træ i vores bordproduktion. Derfor planter vi et træ, når du køber et bord!

Donationen går til Growing Trees’ arbejde med at plante træer i biodiversitets skoven Fladholtevej ved Slagelse i Danmark

Bliv klogere på Growing Trees-projektet lige her.

Biodiversitets-skov-e1656931727514

VORES KUNDER SIGER

BUTIK & VÆRKSTED

Vesterbrogade 137

1620 København V

ÅBNINGSTIDER

Mandag- Fredag 10:00-17:30
Lørdag 10:00-15:00 

KONTAKT

Telefon 24 24 73 62
Email: contact@company.com